Toimitus ja takuuehdot

1.0 TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.01.2021 alkaen

1.1 VERKKOKAUPPA

Leniko Oy, Pohjoisenpaljut.fi Rovaniemi (y-tunnus 2796619-8) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

1.2 TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkosivulla olevan pyydä tarjous painikkeen tai myynti@pohjoisenpaljut.fi sähköpostin kautta. Yhteydenottonne perusteella teemme teille tarjouksen kylpytynnyrikokonaisuudesta. Tarjouksen hyväksynnän jälkeen lähetämme laskun, jonka maksamisen ja vahvistamisen jälkeen välitämme tilauksen kylpytynnyrin valmistajalle ja valmistumisen jälkeen se toimitetaan asiakkaalle. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkosivuilta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

1.3 MAKSAMINEN

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen toimitamme asiakkaalle laskun sähköpostiin tai erikseen sovittaessa muulla tavoin. Laskun maksuaika on 14 päivää ja se tulee suorittaa kokonaisuudessaan laskussa ilmoitetulle tilille.

1.4 MAKSUTAVAT

Maksutapoina toimivat lasku 14 päivän maksuajalla, yleisimmät pankkikortit tai käteismaksu.

1.5 TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

1.6 TOIMITUSTAPA JA -KULUT

Toimituskulut lisätään kylpytynnyrin hintaan ja ne näkyvät tarjouksessa. Pidätämme oikeuden käyttää valitsemaamme kuljetusliikettä tai toimittaa tuotteen omalla kalustollamme. Pääasiassa kylpytynnyreiden kuljetuksen hoitaa Suomen Kaukokiito Oy. Pienemmissä tavaroissa toimituksen hoitaa Matkahuolto tai Posti. Jos haluat valita tuotetiedoista poikkeavan toimitustavan, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Tuotteet on mahdollista noutaa myös kylpytynnyrien valmistajalta.
Kylpytynnyrit toimitetaan pääasiassa perälautanosturilla varustetulla kuorma-autolla.

1.7 TOIMITUSAIKA

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1 – 20 päivää. Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa suoraan tuotesivulla olevalla yhteydenottolomakkeella.
Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

1.8 VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Pohjoisenpaljut.fi ei vastaa tuotteen palautuskuluista.
Palautusoikeus ei kuitenkaan koske tilauksesta valmistettua kylpytynnyriä, koska se rakennetaan juuri sinun toiveittesi perusteella.

1.9 ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi tai viimeistään 7 päivän kuluessa. Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahtikirjaan ja ilmoitettava lähettäjälle.

2.0 TAKUUEHDOT

2.1. TAKUUNANTAJA

Leniko oy, Pohjoisenpaljut.fi, myynti@pohjoisenpaljut.fi

2.2 TAKUUN SOVELTAMISALA- JA ALUE

WALLE 2 HENGEN KYLPYTYNNYRI (OVAALI)

Paljulla on 3 vuoden takuu.

NELJÄN HENGEN KYLPYTYNNYRI

Paljun allasosalla on 10 vuoden takuu, muilta osin 3 vuoden takuu.

NELJÄN HENGEN KYLPYTYNNYRI AINA LÄMMIN

Paljun allasosalla on 10 vuoden takuu, muilta osin 3 vuoden takuu, poislukien suodattimella ja lämmittimellä on 1 vuoden takuu.

WENLA 5-6 HENGEN KYLPYTYNNYRI

Paljulla on 3 vuoden takuu. 

WÄINÖ 8 HENGEN KYLPYTYNNYRI

Paljun allasosalla on 10 vuoden takuu, muilta osin 3 vuoden takuu.

WÄINÖ 8 HENGEN KYLPYTYNNYRI AINA LÄMMIN

Paljun allasosalla on 10 vuoden takuu, muilta osin 3 vuoden takuu, poislukien  suodattimella ja lämmittimellä on 1 vuoden takuu.

2.4 TAKUUN VOIMASSAOLOALUE

— (jos takuu on voimassa vain esim. EU-alueella).

2.4 TAKUUN VOIMASSAOLOAIKA

Takuu on voimassa kohdan 2.2 Takuun soveltamisala- ja alue mukaisesti tuotteesta riippuen tavaran toimituspäivästä lukien.

2.5 TAKUUN SISÄLTÖ

Takuunantaja vastaa siitä, että tavaran käyttökelpoisuus ja laatu säilyvät normaaleina takuuajan. Muuten tavarassa on virhe. Virheeksi katsotaan esimerkiksi valmistus- ja rakenneviat ja muut takuuaikana ilmenevät tavaran käyttökelpoisuutta heikentävät viat ja puutteet.

Takuunantaja ei kuitenkaan vastaa virheestä, jos hän saattaa todennäköiseksi, että tavaran laadun tai käyttökelpoisuuden poikkeaminen normaalista johtuu ostajan puolella olevasta syystä. Syy voi olla esimerkiksi tapaturma, ostajalle annettujen käyttö- tai hoito-ohjeiden vastainen tai muu tavaran vääränlainen käsittely.

2.6 MENETTELY VIRHETILANTEESSA

Ostajan pitää ilmoittaa virheestä takuunantajalle tai myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Ilmoitus virheestä voidaan kuitenkin aina tehdä kahden kuukauden kuluessa siitä, kun ostaja tosiasiallisesti havaitsi virheen. Virheestä ilmoittaessaan ostajan pitää esittää takuutodistus, ostokuitti tai muu luotettava selvitys siitä, mistä ja milloin tavara on ostettu. Tällaista selvitystä ei kuitenkaan tarvita, jos ostopaikka ja -aika käyvät ilmi myyjän tai takuunantajan pitämästä rekisteristä.

2.7 TAKUUNANTAJAN VELVOLLISUUS KORJATA VIRHE TAI VAIHTAA TAVARA VIRHEETTÖMÄNÄ

Takuunantaja korjaa virheen tai toimittaa virheettömän tavaran kohtuullisessa ajassa siitä, kun ostaja ilmoitti virheestä. Virheen oikaisusta ei saa aiheutua ostajalle kustannuksia tai olennaista haittaa. (Takuunantaja voi antaa ostajalle ohjeita siitä, millä tavoin hänen tulee toimia vian ilmetessä, jotta esimerkiksi tavaran toimittaminen korjattavaksi tapahtuisi tarkoituksenmukaisesti ja kustannuksia säästäen).

Kohtuullista korjaus- tai vaihtoaikaa arvioitaessa otetaan huomioon muun muassa tavaran ominaisuudet ja virheen laatu, ostajan tarve saada tavara käyttöönsä ja se, onko takuunantaja antanut ostajalle korvaavan tavaran korjauksen ajaksi.

2.8 KORJAUS- TAI VAIHTAMISVELVOLLISUUDEN TÄYTTÄMÄTTÄ JÄTTÄMINEN

Jos virheen korjaaminen tai virheettömän tavaran toimittaminen ei tule kyseeseen, ostaja saa vaatia virhettä vastaavaa hinnanalennusta tai purkaa kaupan, paitsi jos virhe on vähäinen. Sama pätee silloin, jos takuunantaja ei tee oikaisua kohtuullisessa ajassa ja ilman olennaista haittaa ostajalle.

2.9 VAHINGONKORVAUS

Ostajalla on oikeus korvaukseen vahingosta, jonka hän kärsii tavaran virheen vuoksi. Korvattavia vahinkoja ovat virheestä aiheutuvat välittömät vahingot, esimerkiksi asian selvittelystä ostajalle aiheutuneet matka-, puhelin-, posti- yms. kulut.

Välilliset vahingot takuunantaja on velvollinen korvaamaan vain, jos virhe tai vahinko johtuu huolimattomuudesta hänen puolellaan taikka, jos tavara kaupantekohetkellä poikkesi siitä, mihin takuunantaja on erityisesti sitoutunut.

3.0 TAKUU EI RAJOITA LAKISÄÄTEISTÄ VIRHEVASTUUTA

Ostajalla on hänelle kuluttajansuojalain 5 luvun mukaan kuuluvat oikeudet, joita takuu ei rajoita. Ostaja voi vedota myyjän ja aikaisemman myyntiportaan lakisääteiseen virhevastuuseen esimerkiksi silloin, jos virhe ilmenee sellaisessa tavaran osassa, joka on rajattu takuun ulkopuolelle tai jos virhe havaitaan vasta takuuajan päätyttyä.

Jos virhe ilmenee kuuden kuukauden aikana tavaran luovutuksesta, virheen oletetaan olleen tavarassa jo luovutushetkellä. Vastuu virheestä kuuluu myyjälle, jos hän ei osoita, että tavara oli luovutettaessa virheetön tai jos kyse ei ole esimerkiksi tavanomaisesta kulumisesta, tapaturmasta tai vääränlaisesta käsittelystä.

3.1 RIITOJEN RATKAISEMINEN

Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on oikeus saattaa tavaran virhettä ja takuuehtoja koskeva riita kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi ).

Jos riita viedään tuomioistuimeen, se käsitellään kuluttajan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00